CD's

CD's

Van een cursus in wonderen internationaal

Er zijn twee audio CD's van Een Cursus In Wonderen beschikbaar. De eerste is wat in de wandelgangen ook wel bekend staat als het 'twintig minuten boekje': een audio versie van dit bekende zakboekje met een overzicht van de terugblik op de eerste vijftig werkboeklessen van Een Cursus In Wonderen met als titel: 'Ik word door de Liefde van God onderhouden'.

Deze terugblik op de eerste vijftig lessen bevat de titel van elk van deze les, met als verheldering en herinnering een korte samenvatting van wat het idee van de les behelst.

Onder de subtitel 'Ik ben het licht van de wereld' is de tweede serie herhalingslessen, die de terugblik op de lessen 61 tot 80 beslaat, eveneens op deze CD opgenomen. Deze lessen bestaan zoals de voorgaande uit de titels van deze werkboeklessen, met een kort en inzichtelijk commentaar ter herinnering aan de complete vrijheid die elk van deze lessen jou aanbiedt. Aan elk van deze lessen is een aantal gedachten toegevoegd, zoals die ook in het werkboek gelezen kunnen worden, en die gedurende de dag behulpzaam zullen blijken om jouw nieuwe doel helder voor ogen te houden.

Als een bonus - en zeker een verrassing, omdat het niet op de hoes noch op het label wordt vermeldt - is de vierde serie herhalingslessen 'Ik ben geen lichaam, ik ben vrij' ook op deze CD te beluisteren. Het geheel vormt een prettige dagelijks terugkerende meditatie, die net even langer dan een uur duurt.

CD's

De tweede CD van een Cursus In Wonderen is de audio versie van het Vrede boekje dat ter gelegenheid van de Millennium Wereld Vrede Topconferentie van de Verenigde Naties werd uitgebracht. Deze CD bevat een selectie van 41 gebeden uit een Cursus In Wonderen, uitgebracht onder de titel: Vrede – De Helende kracht van liefde en vergeving.

Gelezen door twee leraren die beide vanuit de volledige ervaring spreken, zul jij ondervinden dat het luisteren naar deze audio weergave van deze vrede gebeden niet tekort kan schieten met jou in deze overweldigende ervaring van vrede en ultieme rust te laten delen. Jij bent ogenschijnlijk lang van thuis weggeweest, maar het luisteren naar deze CD zal jou duidelijk maken dat jij nooit echt bent weggegaan. De liefde en zorg van jouw Hemelse Vader omgeven jou terwijl Hij jou uitnodigt om weer in vrede te zijn...

Het geheel is een ademloze ervaring die jouw geest de rust zal geven die hij zo hard verdiend. Als bonus, en opnieuw als een prachtige en welpassende verrassing, is aan het einde van de CD 'Want zij zijn gekomen' uit hoofdstuk 26 van Een Cursus In Wonderen opgenomen. De gehele CD is net even korter dan een uur lang en een directe ervaring van uit deze droomwereld gelicht worden om even te rusten waar jij werkelijk thuis bent.

Er zijn dagelijkse lessen en meerdere audiofiles beschikbaar op deze website:

ACIMI - Een cursus in wonderen internationaal

DVD's

Videos van de Master Teacher van een cursus in wonderen...

Publicaties en bestelmogelijkheden

Mogelijkheden voor het bestellen van de materialen van een cursus in wonderen internationaal...

Boekwerkjes

De paradox van tijd, een blik op het oneindige en ongrijpbare begrip van tijd...